Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Blog

Bankkártyához járó utasbiztosítás: mutatjuk miért nem elég!
Bankkártyához járó utasbiztosítás: mutatjuk miért nem elég!

Ma már szinte mindenkinek van bankkártyája, amihez gyakran automatikusan vagy opcionálisan jár némi utasbiztosítás is. Sokan emiatt biztonságban érzik magukat és elindulnak egyéb utasbiztosítás nélkül akár hosszabb külföldi utakra is. Nézzük, milyen veszélyeket rejt ez és mikor elegendő?

Ha csak pár órára ruccanunk ki a környező országokba egy esküvőre vagy kirándulni egyet vagy éppen várost nézni, akkor akár elegendő is lehet a bankkártyához tartozó biztosítás, azonban ettől hosszabb távra érdemes plusz biztosítást kötni. Ennek oka, hogy a bankkártyához tartozó utasbiztosítás sokszor csak Európán belül érvényes és a biztosítási összegek is alacsonyak, a fedezetek között pedig sok lehet a kizárás. 

A legtöbb esetben ráadásul kiskártya sem jár hozzá, baj esetén még a telefonszámot sem tudja a bajba esett, hogy mely szolgáltatót is kellene felhívnia. 

A Kőrös-Blank-nál kötött utasbiztosítás egyik fő előnye, hogy a biztosító UTAS terméke mögötti szolgáltató telefonszámát minden kötésekor megadjuk, mely 0-24 órában hívható, és magyar nyelven segít. Minden kötés esetén adunk egy kis kártyát is, amin szintén szerepel a biztosítás azonosítója, és a probléma esetén értesítendő telefonszám is. Ezt a kiskártyát megmutathajtuk a kórházban, de akár már a mentőben is, ha a kötvény éppen nincs nálunk.

Az általunk kötött biztosítások esetén figyelünk rá, hogy ne legyen az önrész probléma esetén, és a fedezeti összeg is bőven fedezze a kórházi számlát. Ezen kívül már sokéves gyakorlatunk van abban, hogy olyan biztosítást ajánljunk, ami nem zár ki gyakran bekövetkező káreseményeket.

Végül pedig egy nagyon fontos dolog, amiről sokan nem is tudnak: van olyan bankkátyához tartozó biztosítás, ami csak akkor fizet kár esetén, ha az utazás előzetesen le volt jelentve a banknál. 

Szeretné biztonságban tudni családját nyaralás esetén is?

Keressen minket bizalommal!

Találja meg Önhöz legközelebbi Kollégánkat!