Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Blog

Biztosítsd autód védelmét a váratlan időjárással szemben!
Biztosítsd autód védelmét a váratlan időjárással szemben!

A Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft. segítségével 11 biztosító casco ajánlatai közül választhatsz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Egyedi kedvezményekkel, rugalmas szerződéskötési lehetőségekkel és szakértői tanácsadással állunk rendelkezésedre. Ne hagyd, hogy az időjárás váratlan fordulatai meglepetést okozzanak – keress minket, és autód biztonságban lesz!

Védd meg autódat a váratlan időjárási események ellen is: casco biztosítás a Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft-nél!

Az elmúlt napok időjárása mindannyiunkat arra figyelmeztetett, hogy soha nem lehetünk elég felkészültek a váratlan helyzetekre. A pünkösdi hosszú hétvégén is jégesővel, esős idővel és zivatarokkal találkozhattunk országszerte. Az erős, változékony szél és a viharos széllökések még inkább fokozták a helyzet kiszámíthatatlanságát. Budapesten, Székesfehérváron, Solymáron és Nagykovácsiban is diónyi darabokban hullott az égből a jég.

Ilyen időjárási körülmények között különösen fontos, hogy gondoskodjunk autónk megfelelő védelméről. A casco biztosítás nemcsak a mindennapi kockázatokra, például a törés vagy lopás károkra nyújt védelmet, hanem váratlan eseményekre is. Ilyen lehet a jégkár kockázata is. A megfelelően megkötött casco biztosítás segítséget nyújt abban, hogy könnyebben és gyorsabban túljussunk a bajon.

Miért éri meg nálunk kötnöd Casco biztosításodat?

  • 11 biztosító ajánlata egy helyen: Széleskörű választékot kínálunk, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb ajánlatot.
  • Személyes és online szerződéskötés: Rugalmas megoldásokat biztosítunk, hogy kényelmesen és gyorsan elintézhesd a biztosítást.
  • Egyedi kedvezmények: Kiemelkedő ajánlatokkal és kedvezményekkel várunk, hogy még jobban megérje nálunk kötni a biztosítást.
  • Teljes és rész casco: Számos kiegészítő biztosítási lehetőséggel, hogy teljes körű védelmet nyújtsunk autód számára.
  • Szakértői tanácsadás: Tanácsadóink segítenek a megfelelő termék és módozatok kiválasztásában, és garantálják a minőségi szolgáltatást.
  • Kárrendezési támogatás: Segítünk a kárbejelentésben és a kárrendezési folyamatokban, hogy minél gördülékenyebben jusson el hozzád a segítség.

Ha még nem rendelkezel casco biztosítással, vagy úgy érzed, hogy a jelenlegi védelmed nem elegendő, kérjük, keress minket bizalommal! A Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft-nél szívesen állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb casco biztosítási megoldást.

Ne hagyd, hogy az időjárás váratlan fordulatai váratlanul érjenek!

Az időjárás váratlan fordulatai, a természeti katasztrófák vagy balesetek bármikor előfordulhatnak, de megfelelő védelemmel sokkal nyugodtabban nézhetsz szembe ezekkel a kihívásokkal. Védd meg értékeidet és biztosítsd a nyugalmadat egy megbízható casco biztosítással!

Látogass el honlapunkra vagy keress minket személyesen, és találd meg a legjobb biztosítási megoldást autód számára.

Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft. – A biztonság Neked is jár!