Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Blog

Kímélje meg magát utazása során a váratlan kórházi költségektől!
Kímélje meg magát utazása során a váratlan kórházi költségektől!

Külföldi utazás során bármikor előfordulhat, hogy megsérülünk és hirtelen kórházi kezelésre lesz szükségünk. Azonban a magyar társadalombiztosításunk nem fedezi a külföldi költségeket, így egy egyszerű seb kezelése is milliós összegre rúghat.

Ráadásul a nem életmentő beavatkozásokat el sem végzik biztosítás nélkül, csak akkor, ha annak összegét hitelkártyára terhelik vagy készpénzben kifizetjük előre.

Az utasbiztosítás megkötése csupán pár perc és nincs ezer forint fejenként egy-egy napra. Ügyfelünkként akár kényelmesen, telefonon is intézheti utasbiztosításának megkötését.

Miért érdemes minket keresnie utasbiztosítás kötése esetén? Mert akár 5 perc alatt megkötjük, a díjat rögtön rendezheti és kap egy kiskártyát is igazolásként, amit probléma esetén felmutathat a kórházban.

Továbbá sokan nem tudják, hogy az UTASbiztosításokhoz jár 0-24 órában hívható, magyar nyelvű, díjmentes asszisztencia vonal is, mely bármikor hívható, akár általános kérdésekkel is (merre van a legközelebbi patika, vagy tolmácsra lenne szükség az orvosnál, stb.).

Keressen minket bizalommal!

Találja meg az Önhöz legközelebbi Kollégánkat!