Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Blog

Múlt héten lezárult a márciusi lakásbiztosítási kampány
Múlt héten lezárult a márciusi lakásbiztosítási kampány

Lakásbiztosításunkat nem csak azért érdemes időnként átnézni és aktualizálni, mert nagy volt az infláció vagy mert megdrágult a felújítás, építkezés költsége. Találhatunk olyan kiegészítő elemeket és szolgáltatásokat is, melyekről nem is gondolnánk, hogy benne van a lakásbiztosításban, de nagyon is szükségünk lehet rá. A márciusi lakásbiztosítási kampány során ezekre is érdemes volt odafigyelni!

Múlt héten lezárult a márciusi lakásbiztosítási kampány

A kollégáink eltökéltségét mi sem bizonyítja jobban, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy minden egyes új és meglévő ügyfelünk számára a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk. Büszkék vagyok rá, hogy az ügyfeleink visszajelzése alapján sikerült minden beérkező ügyféligényt maximálisan kiszolgálni. 

Az ügyféltalálkozóink során kiemelten ügyeltünk arra, hogy felhívjuk ügyfeleink figyelmét az alulbiztosítottság veszélyeire, valamint beszélgettünk velük a lakásbiztosítások aktualizálásának fontosságáról is. Emellett bemutattuk a biztosítók extra kedvezményeit és a jelenleg futó ügyfélakciókat is, legyen szó „hagyományos” vagy Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításról.

Bár a kampány április 2-án véget ért, az alábbiak továbbra is relevánsak maradtak mindenki számára:

  • Az építőipari árak jelentős emelkedése hatással van a lakásbiztosítások értékére is, ezért fontos lehet, hogy felülvizsgáljuk a jelenlegi biztosítási összegeinket.
  • Találhatunk olyan kiegészítő elemeket és szolgáltatásokat is, melyekről nem is gondolnánk, hogy benne vannak a lakásbiztosításban, de nagyon is szükségünk lehet rá. Az elmúlt években számos új fedezet került be a lakásbiztosításokba, például a kisállatok (kutyák, macskák), az okoseszközök vagy akár a kerti robot fűnyíró biztosítása.
  • A biztosítótársaságok ügyfélakciói sok esetben a kampány után is megmaradtak, így ebből a szempontból is érdemes átnézni a korábban megkötött biztosításokat.

Az edukáció részeként a facebook és instagram oldalunkra is kitettünk egy-egy rövid tájékoztató anyagot és kisvideót is.

Amennyiben kimaradtál a márciusi kampányból, az sem jelent problémát, ugyanis sok biztosítónál évforduló előtt, előfedezettel is meg tudod kötni a biztosításodat.

Ha aktualizálni szeretnéd lakásbiztosításodat vagy a meglévő biztosításodat szeretnéd átnézetni egy profi szakemberrel, keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.

IRODA KERESŐ