Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Blog

Tanulóbiztosítás: Gondoskodj gyermeked biztonságáról a nap 24 órájában!
Tanulóbiztosítás: Gondoskodj gyermeked biztonságáról a nap 24 órájában!

Minden szülő számára az elsődleges, hogy gyermeke biztonságban és jól érezze magát, legyen szó tanulásról, játékról vagy akár kirándulásról, de sajnos a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhatnak balesetek. Válaszd ki az ideális csomagot, és gondoskodj gyermeked biztonságáról a nap 24 órájában!

Tanulóbiztosítás: Gondoskodj gyermeked biztonságáról a nap 24 órájában! 

A gyermekünk biztonsága mindannyiunk számára a legfontosabb. Életünk során számos módon igyekszünk gondoskodni róluk: a helyes táplálkozástól az oktatásukig, és minden másban, ami a fejlődésükhöz szükséges. De mi történik akkor, ha valami váratlan és nem kívánt esemény történik?

Erre nyújt megoldást a Szimba Tanulóbiztosítás, hogy gyermekeid mindig biztonságban legyenek, bárhol is vannak a világon.

Miért válasszuk a Szimba Tanulóbiztosítást?

  • Teljeskörű védelem: A Szimba Tanulóbiztosítás a nap 24 órájában érvényes, otthon, az iskolában, kirándulás közben, vagy akár nyaraláskor is. Bárhol is járnak a világban, gyermekeid biztonságban lesznek.
  • Választható csomagok: Minden család és gyermek más és más, ezért kínálunk négy különböző csomagot, hogy mindenki megtalálja a számára ideális biztosítási megoldást.
  • Balesetbiztosítás minden helyzetben: Legyen szó egy egyszerű elcsúszásról az iskolai tornateremben vagy egy komolyabb balesetről egy kirándulás során, a Szimba Tanulóbiztosítás mindig fedezni fogja a szükséges költségeket.

Kinek ajánljuk elsősorban?

A Szimba Tanulóbiztosítás elsősorban azoknak a szülőknek és családoknak ajánlott, akik szeretnék maximálisan biztosítani gyermekeiket a váratlan események ellen. Bár senki sem szeretné elképzelni a legrosszabbat, a biztosítás segítségével legalább anyagilag fel tudunk készülni minden eshetőségre.

Hogyan működik a gyakorlatban?

Engedj meg egy példát a Kovács családról: Blanka és Károly, két életvidám és aktív gyermek, mindig aktívan részt vesznek az iskolai és szabadidős tevékenységekben. Amikor Blanka egy osztálykiránduláson eltörte a lábát, a Szimba Tanulóbiztosítás minden költséget fedezett, így a szülőknek nem kellett aggódniuk az anyagi terhek miatt. Ez a történet jól példázza, hogyan nyújthat segítséget és nyugalmat a Szimba Tanulóbiztosítás a mindennapokban.

Ne hagyd, hogy a balesetek megakadályozzák gyermeked fejlődését és játékát! Találd meg Te is gyermeked számára a legmegfelelőbb biztosítási védelmet! További információért és ajánlatkérésért keresed kolléáginkat az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.

IRODA KERESŐ