Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Blog

Védd meg otthonodat és kertedet a viharok és jégesők ellen!
Védd meg otthonodat és kertedet a viharok és jégesők ellen!

Az elmúlt napok heves viharai és jégesői komoly károkat okozhatnak otthonainkban és kertjeinkben. Egy jól megkötött lakásbiztosítás teljes körű védelmet nyújthat mind az ingatlan, mind a kert számára. Ismerd meg, hogyan segíthet a Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft. a megfelelő lakásbiztosítás kiválasztásában!

Az elmúlt napok heves viharai és jégesői nemcsak autóinkban, hanem otthonainkban és kertjeinkben is komoly károkat okozhatnak. A hirtelen lezúduló jég veszélyt jelenthet az épületekre és a kerti növényzetre is, ami hosszú távon is befolyásolhatja otthonunk állapotát és szépségét.

Emlékezzünk csak a pünkösdi és az azt követő hétvégékre, amikor is országszerte dió nagyságú jégdarabok hullottak az égből. Az ilyen váratlan és erős időjárási események minden évben előfordulhatnak, és súlyos károkat okozhatnak a kerti növényekben, a kültéri berendezésekben és az ingatlan egyéb részeiben is. Az előrejelzések szerint ezek a szélsőséges időjárási jelenségek egyre gyakoribbá válhatnak, így érdemes felkészülni rájuk.

Miért fontos a lakásbiztosítás jégverés ellen?

A megfelelően megkötött lakásbiztosítás nemcsak az ingatlanban keletkezett károkra nyújt fedezetet, hanem a kertben lévő értékekre is. A jégeső elleni védelem különösen fontos, hiszen egy vihar során a kerti növények, fák, kerítések és egyéb kültéri berendezések is sérülhetnek. Ez a védelem nemcsak az anyagi károkat csökkenti, hanem biztosítja, hogy otthonod és kerted gyorsan visszanyerje eredeti állapotát.

Miért érdemes a Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft.-nél kötni lakásbiztosítást?

  • Széles választék: Számos biztosító ajánlatából választhatsz, így megtalálhatod a legkedvezőbb és legmegfelelőbb megoldást. 
  • Személyre szabott tanácsadás: Segítünk megtalálni a legjobb megoldást, figyelembe véve egyedi igényeidet és körülményeidet. 
  • Egyedi kedvezmények: Különleges ajánlatokat kínálunk, amelyekkel jelentős megtakarítást érhetsz el. 
  • Teljes körű védelem: Védelmet nyújtunk a házra, a kertre és a növényekre is, így teljes biztonságban érezheted magad.
  • Segítségnyújtás kárrendezésben: Támogatást nyújtunk a kárbejelentésben és a kárrendezési folyamatban, hogy gyorsan és hatékonyan rendezhesd a károkat.

Ne hagyd, hogy az időjárás váratlan fordulatai tönkre tegyék otthonodat vagy kertedet! Védd meg értékeidet egy megbízható lakásbiztosítással! Ezzel nemcsak anyagi biztonságot teremtesz magadnak, hanem nyugalmat is, hogy bármilyen viharral szembenézhetsz. 

Ha még nem olvastad, nézd meg legutóbbi blogunkat is a casco biztosítások fontosságáról, amely szintén segít felkészülni a jégverés okozta károkra. A korábbi blog cikket IDE kattitva tudod megtekinteni. 

Keress minket bizalommal!

A Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft.-nél mindig a legjobb megoldásokat kínáljuk neked és értékeidnek! Bízd ránk az otthonod és kerted védelmét, és élvezd a biztonság nyújtotta nyugalmat.