Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Szolgáltatások

Élet-Baleset-Egészség biztosítás
Élet-Baleset-Egészség biztosítás

Saját életünk a legnagyobb érték

Tudta Ön, hogy

  • egy életbiztosítás nem csak halál esetén téríthet, hanem többek között munkaképtelenség, rokkantság, műtét esetén is?
  • köthet akár hitelfedezeti életbiztosítást is, mely a teljes hitelt kifizeti az adós helyett, annak halála esetén?
  • teljes értékű balesetbiztosítás már havi 2000 forintért is elérhető?
  • egy privát egészségbiztosítással hálapénz és sorbanállás nélkül látják el betegség esetén?
  • minél fiatalabban köti meg a szerződést, gyakran annál olcsóbb díjon vállalja a biztosító ugyanazt a fedezetet?

További információra lenne szüksége? Kollégáink állnak rendelkezésére!


A személybiztosítások területe rendkívül összetett, mivel nincs két egyforma ember, két egyforma élethelyzet, és a biztosítási feltételek is igen szerteágazóak. Az adott személy kortörténete, a dohányzás, baj esetén az esetlegesen kimaradó jövedelem, fenálló hitel tartozások mind-mind befolyásoló tényezők lehetnek. Ezen okokból kifolyólag kiemelkedően fontos az alapos igényfelmérés, hogy végül az Ügyfél igényeinek és elvárásainak valóban megfelelő szerződés születhessen.


Találja meg Önhöz legközelebbi irodánkat!

Életbiztosítás:

Hagyományos – Nyugat-Európában, illetve az USA-ban teljesen megszokott, hogy a legtöbb embernek van életbiztosítása arra az esetre, hogy ha bekövetkezne a legrosszabb. A lelki teher mellé legalább anyagi nehézségekkel ne kelljen küzdenie a családjának a kieső jövedelme, esetlegesen hátramaradó hitelek törlesztése miatt. Hazánkban sajnos sok esetben a méltó temetés költségeinek előteremtése is jelentős problémát okozhat ilyen esetben. A kockázati életbiztosítás nemcsak Ön, hanem családja számára is segítséget jelenthet a bajban.

Megtakarítási célú – Közép és hosszú távú célokra, melyekre a szükséges összeget nem lehet pár hónap alatt összegyűjteni, jelenthet kitűnő megoldást egy ilyen termék. A jelenlegi pár %-os banki kamatokhoz képest akár 6-10%-os éves hozam is realizálható, mellyel elérhető közelségbe kerülhet egy komolyabb cél megvalósítása is az eladósodottság elkerülése mellet.

Balesetbiztosítás:
Baleset érhet minket munkavégzés közben, az utakon, szabadidőnk eltöltése közben, de akár otthonunkban is. Egy jól megválasztott balesetbiztosítás teljes körű anyagi fedezetet képes nyújtani, mely pótolja a kieső jövedelmet és a felmerülő költségeket egy baleset okán, hogy Önnek csak a gyógyulásra kelljen figyelnie.

Egészségbiztosítás:
Állami ellátáshoz képest gyors, minőségi és szakszerű ellátáshoz jutni, hálapénz nélkül. Ez jelenleg csak magánklinikán lehetséges, mely viszont jelentős költséggel jár, kivéve, ha rendelkezik egy privát egészségbiztosítással, mely térít Ön helyett.

Rólunk mondták:

„A bank által javasolthoz képest jelentősen olcsóbb hitelfedezeti biztosítást találtak Nekem.” Géza, 43

„Havi 2000 forintért szerintem nagyon megérte teljes körű balesetbiztosítást kötni, az interneten ennél jóval drágábbakat találtam csak.” Dóra, 20

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen személyes, kötelezettségmentes konzultációt!

Vissza