Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Szolgáltatások

Utasbiztosítás
Utasbiztosítás

Nyaralás alatt is biztonságban

Tudta Ön, hogy

  • a bankkártyákhoz kapott utasbiztosításokat általában rendkívül alacsony limitek és kevés szolgáltatás jellemzi?
  • az Európai Egészségbiztosítási Kártya európán kívül érvénytelen, kiváltása ügyintézést igényel, külföldön pedig csak meghatározott egészségügyi intézményekben használható fel, ráadásul csak sürgősségi ellátást fedez?
  • a föld bármely pontjáról elérhető 24 órás telefonos segítségnyújtó vonalon keresztül magyar nyelven kaphat tájékoztatást?
  • egy külföldi balesetből adódó kezelés, és annak járulékos költségei több millió forintos terhet jelenthetnek, melyet utasbiztosítás hiányában Önnek kell megtérítenie?

Elkerülné a fenti esetekből adódó nehézségeket? Kollégáink állnak rendelkezésére!


Külföldre utazni utasbiztosítás nélkül nagy felelőtlenség, mivel a hazai egészségbiztosításunk fedezete nem terjed ki külföldre. Ezáltal könnyen rémálommá válhat a legszebb utazás is egy betegség, vagy baleset miatt, ami anyagilag óriási terhet róhat Önre, ha nincs megfelelő utasbiztosítása. Hogy utazása gondtalanul teljen, mindenképp érdemes indulás előtt utasbiztosítást kötnie! Irodáinkban kollégáink segítségével pár perc alatt kiválaszthatja és meg is kötheti utasbiztosítását, melynek díját is helyben rendezheti akár.


Találja meg Önhöz legközelebbi irodánkat!


 

Az utasbiztosítás díja csak töredéke az utazás összköltségének, így ezen nem éri meg spórolni. Váratlan esemény vagy baleset esetén egy jól megválasztott utasbiztosítás válhat óriási segítséggé, mert magyarul elérhető asszisztencia szolgáltatása teljeskörű tájékoztatást nyújt és megszervezheti az ellátást, illetve téríti a keletkező költségeket az utasbiztosítás fedezete alapján.

Az utasbiztosítás kiválasztását érdemes szakértőre bízni! Független biztosítási alkuszként nálunk a biztosító társaságok versenyeznek Önért, így több biztosító által kínált utasbiztosítás közül választhatja ki segítségünkkel az Önnek legmegfelelőbbet!

Megkötött UTASbiztosításának díját az alábbi segédletünk alapján is elutalhatja közvetlenül a Biztosító Társaságoknak: Utalási segédlet.


Felkeltettük érdeklődését? Kollégáink állnak rendelkezésére!

Vissza