Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

Ültess fát mozgalom!
2011 őszén indult az az akció Kiskőrösön, amelynek keretében immár hat alkalommal zöldült a város. Mint azt Filus Tibor, a kezdeményezés főszervezője elmondta, az „Ültess fát mozgalom” lelkes tagjainak és a hozzájuk csatlakozóknak köszönhetően közadakozásból, társadalmi munkával eddig mintegy nyolcszáz fával gazdagodott Kiskőrös. A cél, hogy a növényzet által esztétikusabb legyen a környezet, és a kerékpárosoknak védelmet, biztonságot nyújtson. A Kőrös-Blank Kft. immár 4 éve támogatja a kezdeményezést facsemeték biztosításával.

Fiatal zenész tehetségek támogatása - Solti fúvószenekar
Évtizedek óta pezsgő zenei és kulturális élet jellemzi Solt városát. Ennek egyik kiemelkedő szereplője a Solti Ifjúsági Fúvószenekar, mely már határainkon túl is jó hírét viszi a magyar zenetársadalomnak. Az iskola növendékei az elmúlt 13 év alatt, sikeresen mutatkoztak be a területi zeneművészeti tárgyú versenyeken, területi válogatókon, országos versenyeken. A Solti Ifjúsági Fúvószenekar napjainkban 40 fővel működik. A Kőrös-Blank Kft. a zenekar működéséhez 6 éve nyújt támogatást.

Együtt a daganatos gyermekekért alapítvány
Az alapítvány 1999-ben azzal a céllal alakult, hogy segítse a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását. Tudjuk, hogy milyen súlyos helyzetbe kerülnek a családok a betegség idején, a legnagyobb segítség számukra, hogy valamennyi szolgáltatás térítésmentes lehet a kezelések idején. Kiemelkedő feladatnak tekinti az alapítvány a gyermekek gyógyulási esélyei érdekében az életminőségük javítását a hosszú és sokszor fájdalmas kórházi kezelések idején. Az alapítvány munkáját anyagi támogatással 4 éve segítjük.