Kőrös-Blank Kft. | Nálunk a Biztosító társaságok versenyeznek Önért! Ügyfélszolgálat: +36 78 514-083
Belépés

Blog

Tisztelt blog iránt érdeklődő!
Tisztelt blog iránt érdeklődő!

Az idei évben elhatároztuk, hogy állandó jelleggel blogot indítunk, ezzel is segítve ügyfeleink és általánosságban az érdeklődők tájékozódását, megkísérelve az összetett biztosítási szaknyelv lefordítását érthető, átlátható, hétköznapi formára.


Független biztosítási alkuszként több, mint 16 éve kapcsoljuk össze ügyfeleink igényeit a biztosító társaságok szolgáltatásaival. Ezen idő alatt rengeteget tanultunk mindkét féltől.

Mi hiszünk abban, hogy a hosszú távú elégedettség alapja a bizalom és az őszinteség, hiszen egy adott biztosítást sokszor évekig, vagy akár évtizedekig fizetünk, mire bekövetkezik egy szolgáltatási esemény, ahol helyt kell állnia a biztosítónak. Amíg ez nem következik be, addig csak egy ígérvényünk van arról, hogy majd segítséget fogunk kapni, ha valami váratlan történik.

Mi a blogunk célja?
A blog indításával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megosszuk azon tapasztalatainkat, melyek segíthetnek egy laikus számára is eligazodni a biztosítások világában, és felhívjuk a figyelmet olyan fontos alapelvekre és gyakorlati praktikákra, melyekkel Ön tájékozottabb és ezáltal megalapozottabb döntéseket hozhat biztosítási kérdésekben.


Kérjük vegye figyelembe:
Cikkeinkben nem fogunk tudni minden részletre kitérni (nem is célunk), ha egy adott téma felkelti érdeklődését, keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére! Habár igyekszünk mindig pontos információkkal szolgálni, természetesen mi sem vagyunk tévedhetetlenek, kérjük ezt vegye figyelembe az olvasás során.

A biztosítási piac ráadásul nagyon gyorsan változik, hála a kiélezett versenynek a biztosító társaságok között, így lehet, hogy amit ma leírunk, az egy hónap múlvára elavul. Ha valamiben nem biztos egy adott téma kapcsán, vagy csak kiegészítené az általunk leírtakat, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Személyesen is felkereshet minket